Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului HaineCopii.com.ro

Site-ul HaineCopii.com.ro este operat de societatea Azuga Impex SRL, cu sediul in Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/25902/1993. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului HaineCopii.com.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Esti de asemenea de acord sa nu afectezi si interferezi in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia.


Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Te rugam sa te asiguri ca ai verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii produsului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si HaineCopii.com.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin completare acestui formular.

Administratorul HaineCopii.com.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Atentie: culorile produselor in fotografii se pot afisa diferit fata de realitate din cauza suportului digital!


Administratorul HaineCopii.com.ro isi rezerva dreptul de a contacta cumparatorii care au plasat o comanda pe HaineCopii.com.ro pentru confirmarea acesteia si respectiv de a anula si nu onora comenzile vicioase, care nu pot fi confirmate in termen de 5 zile calendaristice de la plasarea lor.
 Pe HaineCopii.com.ro vei gasi link-uri catre alte site-uri. Societatea noastra nu este raspunzatoare de continutul site-urilor, ofertelor etc. la care fac trimitere aceste link-uri.


Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale site-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declari ca iti asumi integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschizi pe site si, in consecinta, te sfatuim sa asiguri securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detii este compromisa, trebuie sa anunti imediat administratorul site-ului. HaineCopii.com.ro nu este responsabil pentru daunele care sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.


Declaratie de conformitate

S.C. AZUGA IMPEX S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Azuga nr. 5, sector 2, avand C.U.I. RO4966263, J40/25902/1993, in calitate de producator, asiguram, garantam si declaram pe proprie raspundere, conform prevederilor art. 3 din Hotararea nr. 1022/2002, ca produsele textile care se livreaza in urma comenzilor plasate in magazinul nostru online, in baza facturilor aferente comenzilor, nu pun in pericol viața, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu Normele Interne si Normele Europene.

Produsele livrate nu sunt toxice si nu sunt daunatoare sanatatii sau mediului inconjurator si sunt incadrate conditiilor standard de folosire.


Garantia produselor

Durata medie de utilizare a produselor textile comercializate este de 30 de zile, in conditiile recomandate de intretinere.


Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului HaineCopii.com.ro, utilizatorul se declara de acord cu Termenii si conditiile, precum si asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii HaineCopii.com.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


Disponibilitatea serviciului

Administratorul HaineCopii.com.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului HaineCopii.com.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui site fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezita sa ne contactezi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact(at)hainecopii.com.ro