Pentru magazine

Hainele pentru copii si bebelusi pe care la gasesti pe site-ul nostru sunt destinate mamicilor care vor produse de baza pentru garderoba copiilor lor, la preturi cumpatate.
Daca reprezinti un magazin si iti doresti sa comercializezi haine pentru copii si bebelusi produse de noi, te rugam sa ne contactezi.
Toate hainele pentru copii si bebelusi disponibile pe www.HaineCopii.com.ro sunt realizate in Romania, in atelierul propriu, beneficiind de experienta in confectionarea de articole pentru copii de peste 20 de ani.


Body bebe

Poate cel mai practic si folosit articol pentru cei mici, body bebe este nelipsit din oferta noastra!
Portofoliul de modele este disponibil aici, pe site-ul nostru, in categoria Body bebe.


Salopeta bebe

Din nou foarte practica, salopeta bebe te scapa de grijile vestimentare pentru cei mici. Viziteaza categoria Salopeta bebe si descopera modele cu bretele, maneca lunga sau la set impreuna cu bluzite sau caciulite asortate.

Costumase bebe

Primele seturi sau costumase bebe sunt mai avantajoase - aspectul unitar al produselor care le compun le fac mai usor de folosit. Produsele cumparate la set au un pret mai avantajos!

Treninguri si pantalonasi de trening

Imediat ce copilasii incep sa faca primii pasi, e nevoie de un obiect vestimentar practic si de ajutor mamicii. Acesta poate fi un trening sau un pantalonas de trening, comod, din bumbac.

Caciulita

Fiecare copil are nevoie de cel putin o caciulita pentru fiecare sezon! Avem modele variate, practice, colorate si haioase.