Cum cumpar

Selectarea produselor dorite

In momentul in care ai gasit haine pentru copii si bebelusi pe care doresti sa il achizitionezi, apasa pe butonul Adauga in cos. Vei fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde ai optiunea sa vizualizezi lista de produse existente in cos, sa modifici cantitatile pe care doresti sa le achizitionezi sau sa renunti la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a te intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actioneaza butonul Continua cumparaturile.

Informatii pentru expedierea celor mai dragute haine pentru copii si bebelusi pe care ti le-ai ales

Pentru a finaliza comanda, apasa pe butonul Trimite comanda.

In cazul in care esti client nou, va trebui sa iti creezi un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va  rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care vei putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selecteaza optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introdu informatiile dorite. 

Daca nu ai timp sau nu doresti sa iti creezi un cont, ai posibilitatea de a telefona si lansa o comanda telefonica la numarul afisat pe site sau sa comanzi cu Check-out rapid (fara a crea un cont).

Finalizarea comenzii

Pentru a plasa comanda, selecteaza metoda de plata pe care o preferi si foloseste campul Comentarii comanda, care permite sa ne trimiti eventuale informatii sau dorinte suplimentare. Dupa ce te-ai asigurat ca esti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasa butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii tale si de optiunile disponibile, ti se solicita apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Vei putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.