Transport si retururi

HaineCopii.com.ro iti pune la dispozitie livrare prin curier.

Urgent Cargus sau Nemo Curier Express, Livrare in maxim 3-5 zile, 15 RON

Livrare gratuita prin curier pentru comenzile de minim 99 lei!

Comenzile pentru produse cu livrare din stoc, plasate pana in ora 11:00, pot fi livrate chiar a doua zi, in localitatile cu acoperire standard!

Magazinul HaineCopii.com.ro onoreaza comenzi doar cu livrare pe teritoriul Romaniei.

* In cazuri exceptionale, livrarea produselor poate dura mai mult sau nu se pot respecta anumiti parametri, iar cumparatorul va fi contactat si informat cu privire la acest lucru.
** Pentru livrarile prin curier, ne rezervam dreptul de a livra doar cu una dintre companiile de curierat cu care colaboram. Livrarea este gratuita in localitatile in care exista acoperire si doar cu una dintre companiile de curierat din cele enumerate. Lista localitatilor cu acoperire poate fi consultata pe site-urile firmelor de curierat. 


Inainte de a livra comanda, ne rezervam dreptul de a te contacta pentru confirmarea ei si pentru confirmarea detaliilor legate de livrare.

Produsele comandate pe HaineCopii.com.ro se pot returna in maxim 14 zile de la receptia lor, in aceeasi stare in care le-ai primit, nespalate si nepurtate. Pretul returului printr-una din companiile de curierat cu care colaboram este de 10 lei, iar aceasta suma va fi retinuta din valoarea produselor returnate. In cazul in care localitatea nu se afla in aria de acoperire a companiilor de curierat cu care colaboram, atunci te rugam sa folosesti alt serviciu de curierat.

Pentru returul prin alte firme de curierat, pretul transportului suportat de cumparator va fi calculat de firma respectiva, aleasa pentru retur.

Dupa receptia si verificarea produselor, HaineCopii.com.ro vireaza suma de bani aferenta, in contul indicat de cumparator in termen de maxim 14 zile calendaristice de la receptia returului.

Acceptam returul produselor cumparate de la noi din magazin daca acestea sunt noi, in aceeasi stare in care au fost primite, nespalate si nepurtate. Daca primim retur produse care au fost purtate sau spalate, le vom returna cumparatorului pe cheltuiala acestuia. Va multumim pentru intelegere.

Pentru returnarea unui produs si stabilirea detaliilor necesare, scrie-ne la contact@HaineCopii.com.ro.

Pentru schimbarea unui produs si stabilirea detaliilor necesare, este necesar sa ne scrii la contact@HaineCopii.com.ro. Iti vom explica procedura pentru returul produsului pe care nu vrei sa il pastrezi. Inlocuirea produsului se va realiza prin plasarea unei noi comenzi.

Pentru informatii suplimentare scrie-ne la contact@HaineCopii.com.ro sau prin formularul de contact.

  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa primesti prin email noutatile despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Tag-uri

  


  

Oferte speciale

  


  

Marturiile clientilor

 

Au ajuns body-urile, sunt superbe, va multumim mult! O sa va trimitem poze! Sarbatori fericite!

Bianca M.

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
  
 Info Livrare