Transport si retururi

HaineCopii.com.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

1. Curier (Urgent Cargus), Livrare in maxim 3-5 zile, 17 RON

Livrare gratuita prin curier pentru comenzile de minim 99 lei!

Comenzile pentru produse cu livrare din stoc, plasate pana in ora 11:00, pot fi livrate chiar a doua zi, in localitatile cu acoperire standard!


2. Posta Romana, Livrare in 6-10 zile, 12 RON,

Livrare gratuita prin Posta Romana pentru comenzile de minim 99 lei!

Magazinul HaineCopii.com.ro onoreaza comenzi doar cu livrare pe teritoriul Romaniei.

* In cazuri exceptionale, livrarea produselor poate dura mai mult sau nu se pot respecta anumiti parametri, iar cumparatorul va fi contactat si informat cu privire la acest lucru.
** Pentru livrarile prin curier, ne rezervam dreptul de a livra doar cu una dintre companiile de curierat cu care colaboram. Livrarea este gratuita in localitatile in care exista acoperire si doar cu una dintre companiile de curierat din cele enumerate. Consulta lista localitatilor aici pentru Urgent Cargus. In cazul in care localitatea nu are acoperire, cumparatorul va fi contactat, iar livrarea gratuita se va realiza prin Posta Romana.
*** La livrarile prin Posta Romana, au fost cazuri in care coletul a ajuns la oficiul postal de care apartine cumparatorul, dar nu si avizul in cutia postala. Pentru a pre-intampina aceste situatii, te rugam ca in termen de 3 - 5 zile dupa ce iti confirmam comanda, sa verifici sosirea avizului si a coletului, direct la oficiul postal.


Inainte de a livra comanda, ne rezervam dreptul de a te contacta pentru confirmarea ei si pentru confirmarea detaliilor legate de livrare.

Produsele comandate pe HaineCopii.com.ro se pot returna in maxim 14 zile de la receptia lor. Pretul returului printr-una din companiile de curierat cu care colaboram este de 10 lei. In cazul in care localitatea nu se afla in aria de acoperire a companiilor de curierat cu care colaboram, atunci te rugam sa folosesti serviciul Posta Romana. Daca ai comandat mai multe produse, poti returna doar o parte din ele.

Pentru returul prin alte firme de curierat, pretul transportului suportat de cumparator va fi calculat de firma respectiva, aleasa pentru retur.

Pentru returul prin Posta Romana, pretul transportului va fi calculat si platit la prezentarea coletului la oficiul postal.

Dupa receptia produselor, HaineCopii.com.ro vireaza suma de bani aferenta, in contul indicat de cumparator in termen de maxim 14 zile calendaristice de la receptia returului, din care se scad cei 10 lei, in cazul returului prin compania de curierat cu care colaboram (taxa retur prin curier).
Pentru returnarea unui produs si stabilirea detaliilor necesare, scrie-ne la contact@HaineCopii.com.ro.

Pentru schimbarea unui produs si stabilirea detaliilor necesare, este necesar sa ne scrii la contact@HaineCopii.com.ro. Iti vom explica procedura pentru returul produsului pe care nu vrei sa il pastrezi. Inlocuirea produsului se va realiza prin plasarea unei noi comenzi.

Pentru informatii suplimentare scrie-ne la contact@HaineCopii.com.ro sau prin formularul de contact.

  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa primesti prin email noutatile despre reduceri, promotii si noutati?

    

Oferte speciale

  


  

Marturiile clientilor

 

Au ajuns body-urile, sunt superbe, va multumim mult! O sa va trimitem poze! Sarbatori fericite!

Bianca M.

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
  
 Info Livrare