Confidentialitate

Site-ul www.HaineCopii.com.ro este operat de societatea Azuga Impex SRL, cu sediul in Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/25902/1993.
Prin inregistrarea pe www.HaineCopii.com.ro iti dai acordul expres si neechivoc ca datele tale personale sa fie prelucrate de catre Azuga Impex SRL si va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali) in urmatoarele scopuri:
- stabilirea contactului cu clientii;
- prelucrarea comenzilor;
- participarea la concursuri, promotii;
- transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
- transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea  www.HaineCopii.com.ro si a tertilor cu care www.HaineCopii.com.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciala).


Toate datele personale pe care ni le furnizezi in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului www.HaineCopii.com.ro.
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.HaineCopii.com.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar www.HaineCopii.com.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul cu care se efectueaza plata.
Azuga Impex SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: Azuga Impex SRL, str. Azuga nr 5, sector 2, Bucuresti.


Azuga Impex SRL este inregistrata la ANSPDCP cu numarul 0015551.
Daca ai intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezita sa ne contactezi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact[at]HaineCopii[punct]ro

  
  

  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa primesti prin email noutatile despre reduceri, promotii si noutati?

    
  


  

Marturiile clientilor

 

Caciulile dvs sunt cele mai bune. Acopera urechile si sunt din bumbac, multumim....

Reli V.

Vezi mai multe marturii
 
  

  
  
  
   
  
 Info Livrare